Suzuki Connect

06/06/2023

SUZUKI CONNECT daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo posjedovanja Suzuki S-Cross automobila. Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da u svakom trenutku, daljinski, pratite što se događa s vašim automobilom. SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako bi […]

SUZUKI CONNECT daje novu razinu pogodnosti i sigurnosti pružajući bolje iskustvo i veće zadovoljstvo posjedovanja Suzuki S-Cross automobila. Nova aplikacija za pametni telefon omogućuje vam da u svakom trenutku, daljinski, pratite što se događa s vašim automobilom.

SUZUKI CONNECT nudi sedam servisnih funkcija

Preuzmite i instalirajte aplikaciju SUZUKI CONNECT na svoj pametni telefon kako bi vaše iskustvo u automobilu Suzuki bilo još praktičnije i sigurnije.

 

Obavijest o statusu

Obavijest o statusu će vam stići u slučaju da ste izašli iz automobila i niste zaključali vrata ili ste zaboravili ugasiti prednja svjetla ili svjetla za opasnost.

Lokator parkiranog automobila

Lokator parkiranog automobila prikazat će lokaciju vašeg parkiranog automobila na karti pametnog telefona.

Povijest vožnje

Povijest vožnje omogućuje vam provjeru i upravljanje podacima o povijesti vožnje.

Nadzor i ograničenje kretanja

U slučaju da drugi vozač koristi automobil, funkcija nadzora vas obavještava kada automobil izađe ili uđe na unaprijed određeno područje tijekom unaprijed postavljenog vremenskog perioda. Upozorenje o ograničenju kretanja obavještava vas kada se automobil ne nalazi u određenom području nakon unaprijed postavljenog vremena.

Sigurnosne obavijesti

Sigurnosna obavijest pojavit će se na vašem pametnom telefonu ako je aktiviran sigurnosni alarm ili ako se motor pokrene u vrijeme kada ne koristite automobil.

Obavijest o svjetlu upozorenja

Obavijest o svjetlu upozorenja doći će na vaš pametni telefon kada se upali svjetlo upozorenja u vašem automobilu.

Obavijest o periodičnom održavanju /
opozivu

Obavijest o periodičnom održavanju obavijestit će vas o vremenu održavanja vašeg automobila te o opozivima i servisnim kampanjama.

Kontaktirajte nas za besplatnu instalaciju Suzuki Connect na vašem NOVOM Suzuki S-Cross automobilu:

Matej Kraljić
tel: +385 31 22 00 21
mob: +385 91 63 63 312
e mail: matej.kraljic@skojo.hr