• VIDIMO SE Suzuki Driving Days

  • 18 Svibanj 2017

  Jedno od najzabavnijih tradicionalnih godišnjih okupljanja vlasnika Suzuki vozila i svih onih koji razmišljaju o kupnji nekog od Suzuki modela – Suzuki Driving Days – održava se u subotu i nedjelju, 27. i 28. svibnja 2017. od 10,00 do 20,00 sati na parkiralištu ispred trgovačkog centra Portanova u Osijeku.

  Program manifestacije organiziran je u nekoliko kategorija – probne vožnje, natjecanje odraslih, dječja natjecanja, izložbe i popularna gastro ponuda.

  ATMOSFERA LUNAPARKA Suzuki je marka u čijim prednostima uživaju cijele obitelji, pa je Driving Days i zamišljen kao kombinacija prezentacije novih automobila i suvremenog lunaparka u čijim sadržajima posjetitelji uživaju dvostruko – i dok se natječu i dok prate natjecanja drugih.

  U segmentu probne vožnje posjetiteljima su na raspolaganju svi modeli iz Suzukijeve ponude: Celerio, Ignis, Swift, Baleno, Vitara i S-Cross. Redom cjenovno vrlo prihvatljivi automobili, izdržljivi, s puno korisnog prostora, s novim motorima i s različitim paketima opreme. Neki modeli su mladalački neobuzdani, a drugi opet u prvi plan ističu klasične vrijednosti, poput snage i dugovječnosti. U svakom slučaju, posjetitelji će od stručnih prezentera moći dobiti sve odgovore na eventualna pitanja o tehnološkim iskoracima marke, funkcionalnostima pojedinih segmenata opreme, te mogućim kombinacijama boja i vizualnog individualiziranja automobila.

  Odrasli posjetitelji moći će se okušati u specifičnom rodeu, jahanju mehaničkog bika. Omiljena zabava američkih kauboja i europskih zabavnih parkova – mehanički bik bit će na raspolaganju u Osijeku svima onima koji su takvu vrstu zabave do sada gledali samo na filmu. Prvih sedam natjecatelja koji se najduže budu zadržali u sedlu osvojit će vrijedne nagradeiz Suzukijevog asortimana dodataka i opreme te ozbiljnih digitalnih gadgeta.

  Najmlađi posjetitelji na raspolaganju imaju prekrasno igralište za mini košarku. Natjecanja traju cijeloga dana, a cilj je postići što više koševa. Troje najboljih u toj disciplini također će biti posebno bogato nagrađeno.

  IZLOŽBA MOTOCIKALA Organizatori su osmislili i popratnu ponudu u okviru koje je najzanimljivija izložba novih modela Suzuki motocikala. Obzirom na njihovu atraktivnost i veliki interes koji postižu novi modeli po prvi puta plasirani u osječkom autosalonu Automobila Škojo – pretpostavka je da će iskusni vozači i čanovi motociklističkih klubavo iz Slavonije cijeloga dana imati tema za razgovore.

  U ostatku popratnog programa organizirana je i bogata prodajna izožba dodatne opreme za Suzukijeve modele, brend akcesorija i originalnih motornih ulja, sve po prigodnim akcijskim cijenama.

  Svi natjecatelji i posjetitelji koji budu sudjelovali u probnim vožnjama bit će počašćeni osvježavajućim pićima i svježe pečenim hamburgerima, baš kako je to uobičajeno kad se dolazi na rodeo.