Suzuki Driving Day

09/05/2019

Subota i nedjelja, 1. i 2. lipnja, od 10 do 20 sati rezervirana je za zabavno druženje i vesela natjecanja s ljudima koji vole, imaju ili žele imati Suzukija. Okupite sve članove obitelji, pozovite prijatelje i njihove obitelji – i pravac na parkiralište trgovačkog centra Portanova u Osijeku. Bit će to epicentar dobre zabave za […]

Subota i nedjelja, 1. i 2. lipnja, od 10 do 20 sati rezervirana je za zabavno druženje i vesela natjecanja s ljudima koji vole, imaju ili žele imati Suzukija. Okupite sve članove obitelji, pozovite prijatelje i njihove obitelji – i pravac na parkiralište trgovačkog centra Portanova u Osijeku.

Bit će to epicentar dobre zabave za velike i male. Odraslim posjetiteljima pripremili smo stručno vođene probne vožnje svih modela Suzukijevih automobila i motocikala. A najmlađi se mogu okušati u uzbudljivoj vožnji Xiaomi električnim romobilom i simulacijskim vožnjama motocikala.

Svi sudionici probnih vožnji i zabavnih natjecanja automatski konkuriraju i za nagrade u završnom izvlačenju nagradne igre, pa će najsretniji otići kući s novim vrijednostima – laptop, pametni telefon, pametni sat, vikend s nekim od Suzukijevih modela, Vitarom, SX4 S-Crossom ili Swiftom…. I tu tek počinje popis prigodnih nagrada. Izvlačenje će biti održano na kraju svih događanja, u nedjelju, 2. lipnja 2019., u 20 sati.

Doživite Suzuki vozila i upoznajte članove našeg Suzuki tima. Druženje će biti simpatično, zabavno i korisno. Za sve nas. 

 

Pravila nagradne igre SDD 2019