Stigao nam je NOVI Suzuki ACROSS

02/12/2020

Hibrid: veća snaga, manje goriva. Across iznenađuje kao sportski SUV model s učinkovitim plug-in hibridom. Benzinski motor, dva elektromotora, pogon na sve kotače i čisto električni domet do 75 km . Učinkovitost i performanse susreću se s wellness udobnošću. Vanjski dizajn Kao najveći Suzuki, Across govori svoj vlastiti jezik dizajna. Pa ipak, obiteljska sličnost ispisana mu je […]

Hibrid: veća snaga, manje goriva.

Across iznenađuje kao sportski SUV model s učinkovitim plug-in hibridom.

Benzinski motor, dva elektromotora, pogon na sve kotače i čisto električni domet do 75 km .

Učinkovitost i performanse susreću se s wellness udobnošću.

Vanjski dizajn

Kao najveći Suzuki, Across govori svoj vlastiti jezik dizajna. Pa ipak, obiteljska sličnost ispisana mu je na licu. Njegov oblik signalizira snagu i robusnost. Učinak koji Across dijeli s modelima Vitare ili Jimny. Samo na znatno većoj dužini vozila od 4,63 m.

 

Prednji dio

Dominira rešetka hladnjaka u poligonalnom obliku, što bi moglo zvučati poznato svima koji su ikad pogledali Swift Sport u lice. I upravo bi to trebalo izraziti pravi sportski duh. Oštro dizajnirani farovi ističu poseban dojam. Dok zaštitna plastika od podlijetanja na dnu prednjega branika naglašava karakter SUV-a.

 

 

Dizajn straga

Stražnji dio ima bistru strukturu u savršenoj ravnoteži s prednjim dijelom. Stražnja svjetla ističu širinu i obećavaju stabilan izgled.

 

 

Sklopiva i grijana vanjska ogledala

Vanjska ogledala s integriranim pokazivačima su električno podesiva, sklopiva i grijana.

19 “aluminijski naplatci

Visoke performanse moraju se sigurno prenijeti na cestu. Zbog toga je Across na kotačima od 19 inča u veličini 235/55 R19. Visoko polirani aluminijski naplatci odgovaraju njegovom snažnom izgledu.

 

Zatamnjena stakla

Prozori koji su zatamnjeni oko B-stupa, ne samo da doprinose elegantnoj liniji. Oni štite putnike od previše svjetla i previše znatiželjnih pogleda.

 

Unutarnji prostor

Jasno, informativno, visokokvalitetno. Prvi dojam govori sve. Odabrana kvaliteta materijala, stilski postavljeni elementi dizajna, uredno strukturirani digitalni zasloni koji imaju puno toga za reći. Obratite pozornost i na najsitnije detalje.

Upravljač

Zabavnim programom možete upravljati i s elegantnim višenamjenskim kožnim upravljačem. I istovremeno zagrijte ruke – zahvaljujući standardnom grijanju upravljača.

Prostor za prtljagu

Zapremina tereta od 490 litara (prema VDA), koja se može preklopiti na maksimalno 1.604 litara (podaci proizvođača) s preklopljenim naslonima stražnjih sjedala.

Police

Ovdje sve ima svoje mjesto. S brojnim opcijama za odlaganje, uključujući pretince za odlaganje na strani vozača i suvozača, središnji pretinac za odlaganje, držač za čaše i konzola.

Sjedala s visokokvalitetnom umjetnom kožom

Udobna, anatomski oblikovana sjedala omogućuju odmorna putovanja na velike udaljenosti.

Srebrne plastike u interijeru

Posebno dizajnirani naglasci unutrašnjosti pomažu da se svi putnici osjećaju prvoklasno.

Zaslon osjetljiv na dodir u boji od 9 inča

Veliki, centralno postavljeni zaslon osjetljiv na dodir vaš je komunikacijski centar. Vaš se pametni telefon ovdje spaja putem Apple Carplay®  ili Android Auto® i imate izravan pristup svom mobitelu. Zaslon je postavljen visoko, tako da uvijek možete vidjeti što se događa na cesti.

Višenamjenski zaslon

Uvijek ste informirani o brojnim funkcijama vožnje putem 7-inčnog višenamjenskog zaslona. Zaslon hibridnog sustava s lijeve strane pruža informacije o performansama i statusu povrata energije. S desne strane nalazi se pokazivač goriva i grafika razine napunjenosti baterije. U sredini možete birati između analognog i digitalnog prikaza brzine.

Grijanje sjedala sprijeda i straga

Ono što je uobičajeno u prednjim sjedila, sada je dostupno i na zadnjim. Vaši putnici u straga iznimno će biti sretni zbog grijanih stražnjih sjedala.

Četiri načina vožnje

Možete fleksibilno koordinirati snagu i učinkovitost: u EV načinu vožnje vozite samo električno, u automatskom EV / hibridnom načinu rada i u hibridnom načinu rada benzinski motor uključuje se prema potrebi, u načinu punjenja akumulatora radi kao generator.

Sustav upozorenja za napuštanje trake s intervencijom upravljanja

Ako nenamjerno napustite traku, sustav senzora to odmah prijavljuje i volan vibrira uz vizualno upozorenje.

 

Posjetite nas u našem centru u Osijeku i uvjerite se u luksuz koji Vam nudi novi Suzuki ACROSS.