NOVO Wintex moto oprema u ponudi

23/07/2020

Novost u osječkom salonu Automobila Škojo. Ponuda automobila i motocikala proširena je asortimanom Wintex moto opreme. Ženske i muške kožne i tekstilne jakne, vodonepropusne i jeans hlače, kišna odijela, različite rukavice, podkape i vozačke čizme za motociklističke rekreativce, ali i ozbiljne profesionalne vozače. Wintex već 40 godina proizvodi opremu za zaštitu motociklista i svaki segment […]

Novost u osječkom salonu Automobila Škojo. Ponuda automobila i motocikala proširena je asortimanom Wintex moto opreme. Ženske i muške kožne i tekstilne jakne, vodonepropusne i jeans hlače, kišna odijela, različite rukavice, podkape i vozačke čizme za motociklističke rekreativce, ali i ozbiljne profesionalne vozače.

Wintex već 40 godina proizvodi opremu za zaštitu motociklista i svaki segment asortimana naprosto odiše inovacijama temeljenim na iskustvima i potrebama onih koji voze i vole motocikle.

Opremu iz ponude moguće je razgledati u auto salonu u Ulici borova 1 u Osijeku ili na Njuškalo moto shopu Automobila Škojo. Prodajni tim je iznimno fleksibilan, pa kupcima kojima nije zgodno dolaziti u Osijek stoje na raspolaganju za ugovaranje  dostave na kućne adrese.

 

>>>>SHOP<<<<