ISPORUKA ODMAH – Stigla nova Suzuki Katana

04/07/2019

U našem salonu u Osijeku imamo prve primjerke ikone Suzukijevog motociklističkog programa – SUZUKI GSX-S 1000 A Katana M0, u srebrnoj i sivoj boji. Oba motocikla u mogućnosti smo odmah isporučiti. PREDNOSTI Grdosija se pokreće tek jednim pritiskom na starter (Suzuki Easy Start System), ima LED svjetla, spremnik za 12 litara goriva i kotače od […]

U našem salonu u Osijeku imamo prve primjerke ikone Suzukijevog motociklističkog programa – SUZUKI GSX-S 1000 A Katana M0, u srebrnoj i sivoj boji. Oba motocikla u mogućnosti smo odmah isporučiti.

PREDNOSTI

Grdosija se pokreće tek jednim pritiskom na starter (Suzuki Easy Start System), ima LED svjetla, spremnik za 12 litara goriva i kotače od lijevanog aluminija sa 6 krakova.

Riječ je o motoru obujma 999 ccm, s manualnim mjenjačem, koji razvija 150 KS. U prosjeku troši 5,3 litara benzina i dostiže maksimalnu brzinu od 240 km/h. Ima manualni mjenjač sa 6 brzina, ABS kočnice te Suzuki Traction Control System podesiv u četiri moda rada.

POKAZIVAČI

Multifunkcionalna instrument ploča uključuje pokazivač stupnja prijenosa, mjerač vanjske temperature i temperature motora, putno računalo, napon baterije, TC mod i pokazivač goriva.

Poznavatelji će prepoznati važnost tzv. Low RPM Assista, odnosno pomoći otpuštanju spojke na malim okretajima motora. Motocikl dolazi s gumama 120/70R17 (sprijeda) i 190/50R17 (straga), četveroklipnim radijalnim prednjim kočionim kliještima i obrnutom prednjom vilicom. A sve ostale detalje možete pregledati unutar našeg kataloga za   Mystic srebrni   ili   Crni YVB    model.