Swace

Svestrani karavan

Swace je svestrani karavan koji zaista kombinira mnogo toga: praktičnost, udobnost i učinkovitost te upečatljiv dizajn i napredni hibridni pogon.

Eksterijer

Vanjski dizajn

Atletska figura, oštrih linija. Swace razvija koncept svestranog karavana u dinamičnom smjeru. Na cesti leži dosta široko što doprinosi stabilnost, dominantna prednja maska izražava snažno samopouzdanje.

Prednji dio

Lice karaktera. Velika, šesterokutna rešetka hladnjaka s klasičnim umetkom u obliku saća vrlo je prepoznatljiva. Gornja svjetla ističu širinu i moć. Zajedno s bočnim otvorima za zrak koji su pomaknuti daleko prema van, oni već obećavaju dobro držanje ceste.

Dizajn straga

Ovdje se sve linije skladno slažu. Integrirane krovne ograde postavljaju naglaske, a aerodinamički oblikovani krovni spojler također naglašava sportski karakter.

Krovne lajsne

Krovne ograde srebrne boje ne samo da doprinose elegantnom izgledu, već i olakšavaju pričvršćivanje krovnog nosača.

Sklopiva vanjska ogledala

Vanjska ogledala su električno podesiva i sklopiva. Također imaju integrirane bočne žmigavce.

16 “ aluminijski naplatci

Na novom Swaceu nalaze se kvalitetni 16-inčni aluminijski naplatci sa standardnom dimenzijom guma 205/55 R16

Interijer

Unutarnji prostor

Interijer kombinira eleganciju i praktičnost. Interijer ostavlja posebno visokokvalitetni dojam zahvaljujući mekanim materijalima i brojnim naglascima u kromu i srebrnoj boji. Zahvaljujući jasnoći i logičnom rasporedu komandi, dizajn podržava koncentriranu i sigurnu vožnju. Uz to, velikodušan osjećaj prostora ukazuje na svestranost i funkcionalnost Swacea.

Upravljač

Elegantni višenamjenski kožni upravljač ne samo da udobno leži u ruci, već vam može i zagrijati ruke – zahvaljujući standardnom grijanju na upravljaču. Također ga možete koristiti za upravljanje multimedijom i tempomatom.

Prostor za prtljagu

Velika snaga Swacea: 596 litara utovarne zapremine s podignutim naslonom nudi ogroman prostor za vašu prtljagu ili pribor za slobodno vrijeme. Ako preklopite naslone, možete ih proširiti na 1.606 litara, što stvara potpuno ravno utovarno područje.

Performanse

Podesivi načini vožnje

Imate izbor između tri načina vožnje: Normal, Eco i Sport možete aktivirati u skladu s situacijom u vožnji i vašim željama. Uobičajeni način rada nudi savršenu ravnotežu između performansi, udobnosti i potrošnje goriva. Stil vožnje usmjeren na potrošnju podržan je u načinu rada Eco. Sportski način rada ponovo preokreće igru uz snažno ubrzanje i brzi odgovor papučice gasa povećavaju užitak u vožnji.

Prilagodljivi tempomat (ACC)

Ne samo da održava odabranu brzinu, već i automatski održava dovoljnu udaljenost od vozila ispred. Ako se vozilo ispred zaustavi, Swace će  se također zaustaviti. Ako vozilo ispred ponovno krene, Swace će ga nastaviti slijediti na određenoj udaljenosti.

Sustav upozorenja za napuštanje trake s intervencijom upravljanja

Ako nenamjerno napustite svoju traku, pomoći će vam aktivnom intervencijom upravljanja da biste vozilo usmjerili natrag u sredinu trake.

Sustav prije sudara (PCS)

Sustav koristi radar i kameru za otkrivanje drugih vozila, biciklista i pješaka te reagira tonom upozorenja i odgovarajućom pomoći pri kočenju. Ako je rizik od sudara vrlo velik, automatski će vozilo zakočiti.

Specifikacije

Preuzmite specifikacije u PDF-u

Cijene

Preuzmite cjenik u PDF-u